L'equip de Same Day Boda és un apassionat del cinema. Crearem la pel·lícula de la teva boda!

Albert

Albert

Guillem

Guillem

Treballem així!

Cobertura

Capturem els moments que vius abans, durant i després de la cerimònia. Per això t'acompanyem allà on siguis! Hi som però de manera molt discreta, farem que et sentis còmode.

L'equip

Nosaltres serem els càmeres de la vostra boda. En funció del servei que us interessi, portarem una o dues càmeres. Un càmera addicional sempre millorarà la qualitat de la cobertura.

Tràiler

És el vídeo més artístic per resumir la teva boda. Dura entre 3 i 5 minuts, una durada suficient per incloure-hi els millors moments del dia. També és el vídeo perfecte per compartir a les xarxes socials, amb la família i els amics.

La pel·lícula

La pel·lícula és el vídeo llarg del casament. Ordenat cronològicament, conté els millors moments del dia i els discursos més emotius íntegres. Aquest vídeo inclou: moments previs, cerimònia, sessió fotogràfica, restaurant i ball.

Després del casament, tot el material es guarda en còpies de seguretat i en un servidor al núvol per la màxima seguretat. La música que utilitzem la podem triar nosaltres o si voleu alguna cançó concreta ens ho podeu especificar. Un cop editat, t'enviem el vídeo en un enllaç privat perquè el puguis descarregar i visualitzar en alta definició a casa teva. També enviem un pen USB dins d'una caixa de fusta personalitzada amb la nostre marca.