logo Same Day Boda

GRAVACIONS DE BODA PROFESSIONALS

Què oferim

SameDay Boda és una productora audiovisual de serveis de producció i posproducció de vídeo de bodes.

Oferim diverses tipologies de vídeo per al dia de la vostra boda: des de grans plans aeris amb dron, gravació multicàmera a la cerimònia o la nostra marca de la casa: el sameday.

Consulteu quins vídeos podem fer per al vostre gran dia llegint a continuació!

Pel·lícula i teaser

Ho immortalitzem tot! Gravem des que es preparen els nuvis fins a la festa. Amb aquest contingut realitzem dos tipus de vídeos: un vídeo llarg d’uns 20 minuts de durada i un resum (teaser) d’1 minut, ideal per ensenyar a tots els vostres convidats.

20230715_74L4025.00_00_28_22.Imagen fija001
Captura

SameDay Edit

El Sameday és un vídeo que gravem, editem i projectem el mateix dia de la boda. És perfecte per seduir tots els convidats i fer-los emocionar amb les imatges del dia més feliç de les vostres vides.

Photocall Slow Motion

Portem una càmera que permet gravar en super slow motion i l’instal·lem durant el moment de la festa perquè pogueu gaudir de les vostres reaccions a càmera lenta. Després, n’editem un vídeo resum per poder compartir amb els vostres amics!

Portada Anton i Esther
Portada ABM

ABM?

Fem el típic programa de l’APM? adaptat a les bogeries i anècdotes que es viuran durant tota la boda. L’ABM? inclou un reporter i fem un recopilatori dels millors moments per fer-vos riure amb un muntatge ple de bromes i acudits.